Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare
Neotalk este un forum ce se axeaza pe o categorie generala, incercand sa cuprinda cat mai multe arii de activitate. Unele dintre sectiuni se dedica suportului si design-ului, iar altele discutiilor diverse.

descriptionProbleme cu Code::Blocks EmptyProbleme cu Code::Blocks

more_horiz
Cand ii dau build nu face nimic iar cand ii dau run imi zice ca nu a fost costruit inca si ma intreaba daca il costruiesc,ii dau da si nu se intampla nimic. Ce trebuie sa fac?

descriptionProbleme cu Code::Blocks EmptyRe: Probleme cu Code::Blocks

more_horiz
AI salvat fisierul cu extensia .cpp ? te rog sa imi faci un print si vezi ca , dupa ce va rula programu o sa iti apara o fereastra neagra :d

more_horiz
Da am salvat cu extensia cpp!Daca dau fortat se deschide dar da eroare!

more_horiz
fami un print te rog sa vad ce iti apare normal ar trebui sa iti mearga daca ai urmat pasii de acolo :d

more_horiz
O sa fac mai mult de atat! Very Happy Asteapta putin.

descriptionProbleme cu Code::Blocks EmptyVidoe pentru Razvan!

more_horiz
Uite aici!

more_horiz
Ionut, incearca sa eviti postarea dubla. De data aceasta am trimis eu celelalte 2 mesaje ale tale la cos, sper sa nu se mai intample. Very Happy

more_horiz
Deci ti-e iti ruleaza programu dar in caseta aceea neagra ar trebui sa iti apara "primul meu program " si cand ti sa salvat pe desktop ti-au aparut si iconite cu numele programului care sa aiba exetensia .exe si .o ? si te rog sa dai pe yes cnad te intreaba daca vrei sa il compileze din nou Very Happy

more_horiz
Nu nu au aparut cu extensia .exe sau .o ; doar ce ai vazut! (multumesc Adi pentru ajutor la topic)

more_horiz
Ar trebui sa iti apara si extensia .o si .exe de asta nu ruleaza programu ai mai incercat sa il salvezi inca odata Very Happy daca nu in zilele urmatoare am sa ma filmez si am sa pun aici videoclipul ..dar te rog sa astepti probabil ca , in weekend voi face si asta si tot atunci cred ca voi pune un urmator tutorial :d

more_horiz
Ok,multumesc! Very Happy

more_horiz
Desi a trecut mai mult de o luna de la ultimul mesaj, o sa iti ofer un posibil raspuns, in caz ca te mai intereseaza sau in caz ca intereseaza pe altcineva. Cel mai probabil cand ai descarcat Code::Blocks nu ai luat varianta cu MinGW inclus. Daca asa ai facut, dezinstaleaza-l pe cel actual si instaleaza varianta aia.

Pe de alta parte, eu nu inteleg de ce nu creezi un proiect atunci cand vrei sa scrii un algoritm, asa cum este modul corect de lucru. Sunt o multime de motive pentru care sa faci asta (in loc sa creezi un fisier, apoi sa il salvezi ca .cpp etc. esti primul la care vad modul asta de lucru), incepand de la evitarea crearii unui amalgam de surse in acelasi loc si terminand cu faptul ca tu trebuie sa controlezi sursa, nu ea pe tine.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde