Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare
Neotalk este un forum ce se axeaza pe o categorie generala, incercand sa cuprinda cat mai multe arii de activitate. Unele dintre sectiuni se dedica suportului si design-ului, iar altele discutiilor diverse.

descriptionCe ne mai jucam?  EmptyCe ne mai jucam?

more_horiz
In ziua de azi unii pun foarte mare suflet in jocuri, mai ales in ceea ce joaca. Ca sa te joci cu placere trebuie ca respectivul joc sa-ti capteze atentia si sa te transpuna cu adevarat in pielea personajului principal(cel care face actiunea jocului). Shocked
Eu unul pot spune sincer ca pana acum, Far Cry3, este cel mai bun joc pe care l-am jucat si care m-a marcat, atat din punct de vedere al graficii fara pic de repros, dar si din punct de vedere al actiunii si al hartii imense. In joc ai foarte multe de facut. Cred ca daca n-ai alege sa faci misiunile tot ai avea parte de actiune, pentru ca ai de descoperit foarte multe harti si de cucerit tot atatea baze inamice. Sa nu mai vorbim de obstacolelel din jungla... de la lei, ursi pana la caini salbatici. bounce
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Un joc super care merita jucat! Smile

Voi ce jucati?

descriptionCe ne mai jucam?  EmptyRe: Ce ne mai jucam?

more_horiz
In ultima vreme nu m-am prea jucat, dar cred ca sti si tu cam ce jocuri joc. Joc Counter-Strike 1.6, Fifa, DotA. Smile
Joc de circa 2 ani si jumatate jocuri in retea.

more_horiz
Idea Alte jocuri ar mai fi Darksiders 1 si 2, Call of Duty (toata seria de preferat) si Medal of Honor. Atat ce mai stiu eu... study
Si in retea e frumos, doar ca la Counter-Strike trebuie sa ai experienta si antrenament. lol!

more_horiz
Şi eu joc tot un joc în reţea asemenător Dotei, se numeşte League of Legends (genul Moba). Dacă doriţi să aflaţi mai multe ( a da şi avatarul+ semnătura mea are legătură strict cu jocul) şi doriţi să jucaţi doar spuneţi-mi. Very Happy

more_horiz
Minecraft, din nou un joc care merita apreciat.

more_horiz
Nu prea pricep jocul, mi se pare cam fara rost.

more_horiz
@Adi rostul ai sa-l gasesti atunci cand joci cu prietenii.

Intr-adevar, jocul la prima vedere pare unul banal, fara rost. Asa s-a intamplat si in cazul meu. N-am fost deloc atras de el, pana l-am deschis si am jucat pe un server al unui coleg. Pot spune ca nu este un joc de referinta, adica unul foarte bun, captivant, ci unul mai mult de imaginatie, pentru cei care vor sa piarda vremea... parerea mea.Smile

more_horiz
Eu unul ma joc GTA IV, GTA San Andreas, Hunting Unlimited 2010,2011(jocuri exceptionale de vanat animale), si as vrea FarCry 3...

more_horiz
Gabi, imi spui si mie ce cerinte de pc ai? As vrea si eu sa stiu daca imi merge Far Cry 3...

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde