Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare
Neotalk este un forum ce se axeaza pe o categorie generala, incercand sa cuprinda cat mai multe arii de activitate. Unele dintre sectiuni se dedica suportului si design-ului, iar altele discutiilor diverse.

descriptionPot sa fiu si eu DESIGNER? EmptyPot sa fiu si eu DESIGNER?

more_horiz
Salut. Consider că un designer nu este suficient sau poate că este dar timpul nu-i permite... aşa că aş dori să mă aluri şi eu echipei ca designer. Nu pot să spun că sunt perfecţionist dar nici amator (şi da lucrez în PhotoShop nimic altceva...). Pot ajuta la îmbunătăţirea galeriei şi rezolvarea cererilor, ba chiar la design-ul temei dacă se pune problema. Aştept un răspuns din parte unui administrator dar şi părerile membrilor obişnuiţi sau cu un alt rank. Smile

descriptionPot sa fiu si eu DESIGNER? EmptyRe: Pot sa fiu si eu DESIGNER?

more_horiz
Esti sigur ca te pricepi in Photoshop ?

more_horiz
YellowSmoke a scris:
Esti sigur ca te pricepi in Photoshop ?

Crezi că trebuie să ştiu precum un profesionist pentru a rezolva nişte cereri? Da, mă descurc! Un răspuns mai bun nu ştiu dacă îţi puteam da... Şi în caz de administratorul ar vrea să face o temă FG împreună (adică el coding eu design credemă că am o gramadă de ideii). Very Happy

more_horiz
Exista decat o mica problema . Nu avem cereri .

De ce sa existe 2 designeri cand nu sunt cereri si designerul actual se descurca . Din cate stiu, poti contribui la galerie si din postura de simplu membru .

more_horiz
Se ocupă de cereri? Ia uită-te mai bine de când aştepta DrRadulovici să-i rezolve cineva cererea...

more_horiz
Nimic? Nici un rezultat de la nimeni? Forumul ăsta e devenit fantomă aproape...

more_horiz
Robert, te rog sa ai rabdare. Lucram la o noua tema si speram ca activitatea forumului sa creasca odata cu ea. O sa iti dam un raspuns cert cand totul va fi finalizat. Mersi de implicare! Surprised

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde