Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare
Neotalk este un forum ce se axeaza pe o categorie generala, incercand sa cuprinda cat mai multe arii de activitate. Unele dintre sectiuni se dedica suportului si design-ului, iar altele discutiilor diverse.

descriptionProblema descarcare update la steam EmptyProblema descarcare update la steam

more_horiz
Ce pot face sa nu imi mai dea acesta eroare Sad ?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca as (re)intala windows imi mai da acesta eroare ?
Folosesc Windows XP SP3

descriptionProblema descarcare update la steam EmptyRe: Problema descarcare update la steam

more_horiz
Computerul tau este conectat la internet? bom

Edit: Incerca asta:
Mergi catre C:\ Program Files x86 Steam , cauta un fisier .exe numit SteamTMP. Incerca sa-l deschizi si apoi sa incerci sa updatezi steam-ul. Wink

descriptionProblema descarcare update la steam EmptyRe: Problema descarcare update la steam

more_horiz
Da gabi sunt conectat la internet dar cand ajunge la 3 - 4 mb imi da acea eroare.

more_horiz
Ai incercat metoda cu fisierul? Smile

more_horiz
Nu il gasesc Sad,

more_horiz
... cauta in fisierul "Steam" nu este o regula sa fie in C, eu de exemplu il am in D... cauta fisierul si in el ve-i gasi acel fisier SteamTMP.exe. Deschide-l si incearca apoi. Wink

more_horiz
Deci, ai incercat? A mers?

more_horiz
Nu il gasesc Gabi Sad, si apropo am mai intalnit acesta problema la un prieten si na avut steam nici odata instalat si ii da exact aceiasi eroare.

more_horiz
Uite aici problema: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... sper urmeaza ultimul raspuns. Wink

more_horiz
Rezolvat?

more_horiz
Poti da T/C

more_horiz
=> Inchis la cererea autorului.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde