Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare
Neotalk este un forum ce se axeaza pe o categorie generala, incercand sa cuprinda cat mai multe arii de activitate. Unele dintre sectiuni se dedica suportului si design-ului, iar altele discutiilor diverse.

descriptionEroare comutare Mesaje citite si necitite EmptyEroare comutare Mesaje citite si necitite

more_horiz
Codul folosit

Cod:

$('.forabg ul.topiclist.forums li.row').each(function(){
var NoRead = $(this).find('a.last-post-icon:has(".sprite-icon_topic_latest")').attr('href');
$(this).find('a.forumtitle').after('<a href="'+NoRead+'" class="read" style="background: none repeat scroll 0 0 #DADADA;color: rgb(80, 80, 80);font-weight: 800;padding: 1px 3px;display:inline;border-radius: 2px;border: 1px solid #CCC;">Read</a>');
});

$('.forabg ul.topiclist.forums li.row').each(function(){
var NoUnread = $(this).find('a.last-post-icon:has(".sprite-icon_topic_newest")').attr('href');
$(this).find('a.read').replaceWith('<a href="'+NoUnread+'" class="unread" style="background: none repeat scroll 0 0 #55A716;color: #ffffff;font-weight: 800;padding: 1px 3px;display:inline;border-radius: 2px;border: 1px solid #5CB31A;">Un Read</a>');
});

insa nu inteleg ce are daca pun asa nu se comuteaza Sad ma poate ajuta cineva ?

if ($("li.row:has(".sprite-icon_topic_newest")").length > 0){
$('.unread').replaceWith($('.read'));
}
else if ($("li.row:has(".sprite-icon_topic_latest")").length > 0){
$('.read').replaceWith($('.unread'));
}
else {
return false;
}

Am gresit eu undeva ? Sau exista alta solutie ?

descriptionEroare comutare Mesaje citite si necitite EmptyRe: Eroare comutare Mesaje citite si necitite

more_horiz
tu ce vrei sa faci ? cum adica sa le comuti ?

descriptionEroare comutare Mesaje citite si necitite EmptyRe: Eroare comutare Mesaje citite si necitite

more_horiz
Cum sa explic, cand este un mesaj nou sa imi dispara acel div cu textul Read si sa imi apara acel div cu textul Unread intelegi ?

more_horiz
Am prins ideea, se poate face prin mai multe metode. Daca vrei o sa fac un tutorial sa-l poti urma. Smile ( oricum o sa-l fac )

more_horiz
Ok, multumesc Smile deci imi pot da tc ? sau sa il mai las deschis ?

more_horiz
Il vom lasa deschis pana ce tutorialul va fi creat, ceea ce se va intampla incurand, iar apoi postat aici un link catre el. Asa mi se pare ok. Razz

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde