Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Conectare
Neotalk este un forum ce se axeaza pe o categorie generala, incercand sa cuprinda cat mai multe arii de activitate. Unele dintre sectiuni se dedica suportului si design-ului, iar altele discutiilor diverse.

description(JS) Avatar la ultimele mesaje widget. Empty(JS) Avatar la ultimele mesaje widget.

more_horiz
Buna Ziua,
Astazi am sa va arat un cod destul de intresant (zic eu) acum fiecare cu parerea lui. Sa va spun asa in mare ce face acest cod, acest cod pune (face load) pentru avatarul celui care a postat ultimul.

Codul JS (JavaScript) - Amplasare: Index sau Toate Paginile (La alegere)

Cod:

var CopyrightNotice = "Copyright © Neotalk. Toate drepturile rezervate. Un script pentru a pune avatar-ul celui care a postat ultimul mesaj in widget.";
$(function() {
$('#left .module a[href^="/t"]').wrap('<span id="newss" />');
$('#left .module:eq(0) #newss').each(function() {
var profileUser = $(this).children('a').attr('href');
$(this).prepend('<strong><a href="' +profileUser+ '"></a></strong>');
$(this).children('strong').children('a').load(profileUser + ' .postprofile dt:last img:eq(0)');
});
});

Codul CSS

Cod:

#newss strong a img {
float: left;
width: 30px;
height: 30px;
margin-right: 5px;
background: white;
box-shadow: 0 0 5px rgba(0, 0, 0, 0.03);
padding: 1px;
border: 1px solid #BEBEBE;
-webkit-box-shadow: 0px 2px 2px rgba(0, 0, 0, 0.1);
-moz-box-shadow: 0px 2px 2px rgba(0,0,0,0.1);
box-shadow: 0px 2px 2px rgba(0, 0, 0, 0.1);
}

Asta a fost tot, sper sa va placa acest cod.

Demo: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Copyright © Neotalk. Toate drepturile rezervate.
Tutorial scris de StaarK*.

Ultima editare efectuata de catre StaarK* in Mar Mar 12, 2013 7:10 am, editata de 1 ori

description(JS) Avatar la ultimele mesaje widget. EmptyRe: (JS) Avatar la ultimele mesaje widget.

more_horiz
felicitari pentru tutorial este unul destul de avansat eu la momentu de fata nu stiu sa fac astfel de chestii insa asi vrea sa pui si o previzualizare aceasta constand intr-o imagine :d

description(JS) Avatar la ultimele mesaje widget. EmptyRe: (JS) Avatar la ultimele mesaje widget.

more_horiz
Multumesc razvan, am sa pun si un demo Smile

more_horiz
Destul de interesant si dragut. Smile

more_horiz
Felicitari StaarK*!
Te mai asteptam cu tutoriale. cheers

more_horiz
Multumesc tuturor Smile
O sa incerc sa mai creez si alte tutoriale adi.

more_horiz
privacy_tip Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
power_settings_newConectați-vă pentru a răspunde